NIJE SVE SAMO U PARTIJANJU

Hrvatska tvornica zabave se polako mijenja; Današnji gost nije više zainteresiran samo za cuganje i plesanje

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Patijaneri odavno znaju gdje je dobar provod u Hrvatskoj. Ne kaže se bez razloga da se na Zrću nikad ne spava, a deseci tisuća partijanera u svakome trenutku najbolji su dokaz.

Iako je sezona na zalasku klubovi na Zrću i dalje su krcati.

Dolazim ovdje jer Hrvatska ima lijep krajolik, dobre su temperature, lijepe plaže, kaže Luka iz Hamburga za Dnevnik.

Htjela sam se zabaviti sa svojim curama, čula sam da je Zrće najbolje, pa sam ovdje, kazala je Marie iz Njemačke.

S godinama i osobine mladih turista itekako se mijenjaju. ”Današnji gost nije više zainteresiran samo za cuganje i plesanje. Traži nešto više, a to je ono što mi možemo ponuditi ovdje gdje imamo i resort i sportske aktivnosti, četiri nacionalna parka”, kaže Goran Sertić.

Dobrom sezonom zadovoljni su i taksisti. Bungee, jet ski, wakebord, teretana samo je mali dio onog u čemu turisti ovdje mogu uživati. U turističkim agencijama pripreme za iduću sezonu u punom su jeku.

– Aktivan turizam vezan za biciklizam, vezan za pješačenje, vezan za otkrivanje naših prapovijesnih otočnih nalazišta kojih je otok krcat, rekao je Zlatko Škunca, direktor turističke agencije.

Ključne promjene vidljive su i na gastronomskoj karti.

– Ljudi traže kvalitetan obrok – komad dobrog mesa, ribe, tuna stake dobro ide, rekao je kuhar Tomislav Burazer. Ono što je sigurno jest da će turističke brojke i ove godine biti itekako u plusu.

Gosti su spremni potrošiti novac na dobar provod. To je na Zrću prepoznato, pa će se ondje i vidjeti sve veći broj restorana. Takvi stranci ne pitaju za cijenu. Oni žele dobar provod, piće, ali i ukusnu hranu. Zrće je tako postalo destinacija za ljubitelje elektronske glazbe.

Ostavi komentar koristeći Facebook

Tagovi: