UMJESTO U ZADAR OTIŠAO U - POLJSKU

KK Zadar o sramoti s Wrotenom: “Došlo je do problema u komunikaciji, vjerujemo u pozitivan ishod dogovora”

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Iako je zadarski košarkaški klub potvrdio dovođenje Tonya Wrotena ove sezone na Višnjik, to se, kako sada stoje stvari, neće dogoditi.

Naime, prema informacijama kojima raspolažu neki mediji, dobro upućeni u ovu priču, Wroten bi trebao zaigrati za poljski Anwil.

Zbog cijele situacije iz KK Zadra obratili su se javnosti putem priopćenja kojeg prenosimo u cijelosti…

Zbog izrazito velikog interesa javnosti i medija oko novog igrača Košarkaškog kluba Zadar, Tonya Wrotena, ovim putem želimo pojasniti i približiti nastalu situaciju s ciljem maksimalne transparentnosti.

S navedenim igračem nakon pregovora s vodstvom kluba preko službenog agenta koji ga zastupa u sklapanju ugovora i suradnji s profesionalnim sportskim kolektivima, 04. kolovoza 2019. godine potpisan je ugovor o suradnji za sezonu 2019./20. s Košarkaškim klubom Zadar.

Dan kasnije, 05. kolovoza 2019. godine došlo je do određenih poteškoća u komunikaciji između vodstva kluba i Wrotena, koje su potencirane od strane igrača.

Iako vodstvo kluba ulaže značajne napore kako bi se cjelokupna novonastala situacija riješila u mirnom i prijateljskom ozračju, zatraženo je očitovanje viših instanci, u ovom slučaju nadležne košarkaške institucije, FIBA-e (International Basketball Federation).

Ugovor o sportskoj suradnji kojim se Klub zaštitio svim potrebnim stavkama, kao takav je važeći, jer je u pregovorima ovjeren i potpisan od strane svih službenih osoba kao što je slučaj u sklapanju svake suradnje ovakve vrste.

Mi u klubu i dalje vjerujemo u pozitivan ishod ovog slučaja, ali ćemo u međuvremenu poduzeti sve potrebne radnje da zaštitimo interese KK Zadar.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar