U blizini Apiosa u Zemuniku frontalni sudar; Išao pretjecati traktor a nije vidio vozilo iz drugog smjera

Sinoć nešto prije 21 sat na državnoj cesti 502 između Zemunika gornjeg i Zemunika donjeg, nedaleko od benzinske postaje Apios, 58-godišnji vozač vozila zadarskih registarskih oznaka započeo je pretjecanje traktora koji se nalazio u prometu ispred njega, no kako nije zamijetio vozilo koje se kretalo iz suprotnog smjera – uletio je u “škare”.

Desna bočna strana vozila udarila je u košaru a prednja strana u vozilo zadarskih registarskih oznaka koje se kretalo iz suprotnog smjera a kojim je upravljao 63-godišnjak.

Traktor je uslijed siline udarca sletio 15 metara s kolnika.

Od posljedica nesreće teške ozlijede zadobili su 63-godišnja i 66-godišnji putnik iz istog vozila, dok vozač traktora i vozač drugog vozila imaju za sada neutvrđene ozlijede. U ovom vozilu uz vozača nalazio se i 67-godišnjak.

Svi akteri ove prometne nesreće nalaze se u zadarskoj općoj bolnici. Prema informacijama iz PU zadarske alkohol nije uzrok nesreće.

Protiv 59-godišnjaka bit će podnesena kaznena prijava, a protiv vozača traktora optužni prijedlog jer traktor nije bio registriran, a priključna košara također nije imala registarsku oznaku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...