Krali se bicikli, mobiteli, signalne rakete, ali i – zastava RH

U posljednja četiri dana u Pakoštanima  nepoznati počinitelj je provalio u brod u vlasništvu 65-godišnjaka odakle je otuđio nekoliko signalnih raketa.

Materijalna šteta iznosi oko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

 

Sa četvrtaka na petak u Preku nepoznati počinitelj je iz dvorišta kuće otuđio dva bicikla u vlasništvu 51-godišnjeg njemačkog državljanina.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

 

U posljednja tri dana u Ulici Edvina Androvića u Zadru nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu 22-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi oko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

 

Jučer poslijepodne u Pagu  nepoznati počinitelj je iz kuće u vlasništvu 43–godišnjakinje  otuđio dva mobitela.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

 

U nedjelju poslijepodne u Biogradu na parkiralištu u koncesiji 33-godišnjaka nepoznati počinitelj je s naplatne kućice parkirališta otuđio zastavu RH.

Materijalna šteta iznosi oko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...