Kralo se u Zadru, Dragama i Benkovcu; Od novaca, bicikla, do zlatnog nakita

Tijekom proteklog tjedna  u ulici Frederica Grisogona u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u stan u vlasništvu 66-godišnjaka, odakle je otuđio novac i zlatni nakit. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Jučer je u ulici Put Bajla u Zadru  nepoznati počinitelj iz hostela u vlasništvu trgovačkog društva otuđio novac, računalo i televizor. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U subotu poslijepodne u Dragama,  nepoznati počinitelj je otuđio dva bicikla u vlasništvu  38-godišnjeg državljanina Njemačke. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

S nedjelje na ponedjeljak u Benkovcu, nepoznati počinitelj je iz  ugostiteljskog objekta u vlasništvu 33-godišnjaka otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...