Čuvajte ih

Ljudi rođeni u ovom znaku horoskopa najbolji su prijatelji koje ćete ikada imati

Ilustrativna fotografija
Tamni način

U današnje vrijeme je teško pronaći pravog prijatelja koji je uvijek tu, ali ako naiđete na osobu ovog horoskopskog znaka – znajte da ste našli osobu koja vam može biti najbolji prijatelj do kraja života!

Riječ je o Vodenjacima.

Kao znak kojem je glavna odlika prijateljstvo, Vodenjak vlada na ovom planu. On zna da na ljude ne treba gledati kao na članove obitelji, kolege i rođake, nego kao na jedinstvene osobe s kojima mogu biti prijatelji.

Vodenjaci lako mogu staviti emocije na stranu i učiniti ono što je najbolje za njihovog prijatelja, ali moraju paziti dok to rade.

Oni su iskrene, otvorene i radoznale osobe. Takva iskrenost bi se trebala cijeniti jer vas nikada neće slagati i uvijek će vam reći ako vam neka odjeća ne stoji lijepo ili ako ste se udebljali, ali sve na simpatičan i vrlo spontan način koji uglavnom zna da oduševi ljude.

Doduše, u posebnim situacijama kada to od njih situacija zahtijeva, znaju i slagati kako bi izbjegli neugodnost.

Vodenjaci su otvorene osobe koje se vole zabavljati i biti u društvu. Uvijek su spremni pomoći, a njihova inteligencija nema granica (mada su lijeni kada je trebaju iskoristiti).

Također, ne vole da ih netko sputava i točno znaju kada nešto žele – to će i dobiti. Ne vole kada im se netko miješa u njihov život, ali to ne znači da neće prihvatiti savjet ili uvažiti nečije mišljenje.

Obožavaju voditi glavnu riječ, ali će poslušati i uvažiti tuđe mišljenje, zato su sjajni sugovornici u svakom razgovoru.

Zbog toga što su vrlo radoznale, ne trpe dosadu i ne mogu se skrasiti na jednom mjestu. Vole mijenjati sve, od stylinga do izgleda stana u kojem žive. S njima je uvijek zanimljivo, a njihov nemirni duh čini ih omiljenim članom svake ekipe.

U svemu tome, Vodenjak ne obraća pažnju na nebitne stvari i nema predrasude prema drugima.

Najbolja osobina Vodenjaka prijatelja: dozvoljava prijateljima da budu ono što jesu, piše Atma.

Ostavi komentar koristeći FacebookListen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar