Mama Doris: “Sad kad imam dvoje male djece sve je podređeno njima”

Rođena Zadranka Doris Pinčić Rogoznica, koja osim na TV-u, ima angažman i na radiju, u intervjuu za RTL TV otkriva kako izgleda njezino ljeto, je li joj teško biti na zagrebačkom asfaltu dok ne dođe vrijeme za godišnji te kako najviše voli provoditi ljetne odmore.

“Sad kad imam dvoje male djece sve je podređeno njima i njihovom ritmu, a ako ponekad uspijem ostaviti djecu bakama, onda se opustim uz trening na otvorenom ili čašu vina i dobru fetu sira. Malo sam kontradiktorna, jel’ da?”, kaže Doris kroz smijeh za RTL.

“Naravno da mi je teško kad ljeta provodim u Zagrebu, ali s druge strane – nećemo se žaliti. Zadnjih godina obično uzmem četiri tjedna pauze na radiju, a ostalo sve obavljam mailom iz Zadra… Nije loše!”, kaže voditeljica pa dodaje: “Ali ima Zagreb i okolica svojih ljepota, samo treba otvoriti oči… A velikih prednosti ima i vrijeme kad je Zagreb bez gužve – zakon!”

“Na plažu nosim knjigu u nadi da ću je pročitati”

Otkriva i kako izgleda jedan njezin ljetni dan s djecom, Gitom i Donatom. “Gita diktira rano buđenje, onda doručkujemo, idemo u spizu, čekamo brata i tatu da se probudi pa sve iz početka. Pa jedno spavanje, kuhanje, ručak, kava i odmor poslije ručka, onda neki kupanac, pa đir i uspavljivanje… To je najčešće, ali imamo razne varijacije”, objašnjava.

A kad idu na plažu, u njezinoj velikoj torbi zaista se svašta nađe. “Hrpa rekvizita za djecu, voće, keksići, voda, ručnici, sto kupaćih kostima (nijedan nikad nema par, naravno) i knjiga u nadi da ću uloviti par minuta mira za čitanje”, kaže simpatična voditeljica te dodaje kako tijekom odmora ipak najviše gušta u jednostavnim stvarima – dobrom društvu, prekrasnoj prirodi i spizi.

“Odmorit ću se prije jesenskog snimanja”

“Moja omiljena ljetna jela su riba, tikvice na sto načina, lagane ljetne pastice, voćni deserti, sladoledi”, nabraja Doris koja obožava  kuhati, a nerijetko svoje recepte snima i objavljuje na kanalu Kuhinja babe Eve.

No, to joj nije jedini projekt na kojem radi. Trenutačno je zaokupljena i novom obiteljskom kućom. “Tijekom ljeta pokušat ću se odmoriti, opustiti jer me od jeseni čeka privatno i poslovno veselje, naime selimo se u novu kuću koju smo kupili te počinjem snimati novu sezonu „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ koja će biti osvježena, ali zadržat će sve ono najbolje što smo i do sad nudili svojim gledateljima. Jedva čekam!“

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...