Cestitka_Uskrs

Manijak na slobodi; Porazbijao Pozdrav suncu, pisao kako će rasporiti trudnu bludnicu

25-godišnji Zadranin T.K., široj javnosti poznat zbog manijakalnog čina usred bijela dana, kada je krajem svibnja metalnim predmetom uništio čak 38 ploča na svjetski poznatoj instalaciji, pušten je na slobodu!

Odluka je to Izvanraspravnog vijeća Općinskog suda u Zadru.

Osim što je vandalskim činom napravio štetu na gradskoj imovini tešku 750 tisuća kuna, pitanje je je li 25-godišnji Zadranin koji je neko vrijeme proveo na psihijatriji, spreman za normalnu socijalizaciju na slobodi.

Osim što je već bio prijavljivan zbog narušavanja javnog reda i mira, obiteljsko nasilje, krađe, provale, omalovažavanje policijskih djelatnika te kaznena djela povezana s drogom, ono što je frapiralo medije i građane, činjenica je da je T.K. prije zadnje eskalacije nasilja na društvenim mrežama ostavljao obijesne statuse o silovanju, fizičkim obračunima i vjeri.

“Rasporit ću trudnu Bludnicu, prosut ću joj utrobu po podu, šutnit ću je niz liticu” ili “DRŽAVNI NEPRIJATELJ BROJ 1 JE CRKVA, otpad kršćanstva. Nedilja je SUBOTA, LIVA STRANA JE DESNA”, samo su neke od njih.

Sjetimo, Općinsko državno odvjetništvo u Zadru sucu istrage Županijskog suda u Zadru u mjesecu je srpnju predložilo određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...