Martina Ješe, Anita Maričić i Marijana Tomić traže nove manekenske nade u Bure Centru

Iako nam je teško to prihvatiti, ljeto je na laganom zamaku. Ali, pred nama je period pun odličnih zabavnih događanja. Jedno od njih je i velika dječja modna revija Bure Centra na kojoj će se predstaviti najnovije jesenske kolekcije. Tim povodom Bure Centar održava i casting za modnu reviju koji će se održati u subotu, 31. kolovoza, u 18:00 sati u Bure Centru.

Bure Centar poziva djecu od 3 do 18 godina da nam se pridruže ovu subotu, 31. kolovoza, u 18:00 sati, i pokažu svoj talent pred našim modnim žirijem kojeg čine – Anita Maričić, poznata zadarska manekenke i bivša Miss Dalmacije, Martina Ješe, poznata zadarska dizajnerica koja stoji iza brenda Cataleya, i Marijana Tomić, biogradska mama blogerica. Njihov zadatak neće biti nimalo lagan jer će morati izabrati i najmanekena i najmanekenku na modnoj reviji Bure Centra koja će se održati tjedan poslije, 7. rujna, kada vas osim velike modne revije očekuju i odlični popusti na nove kolekcije u trgovinama Bure Centra.

Modnom revijom otvara se i sezona super đireva do Bure Centra. Đir do Bure Centra je  naziv za jednu subotu u mjesecu kada Vas u trgovinama Bure Centra očekuju odlični popusti i pogodnosti, a tu je uvijek i super zabava koju ne smijete propustiti.

Više informacija potražite na www.bure-centar.com.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...