Modrić se ne mora brinuti, iz Španjolske stižu vijesti koje će ga razveseliti

Nogometaš Ajaxa Donny Van de Beek u posljednih tjedana snažno se dovodi u vezu s transferom u španjolski Real Madrid, no posljednje vijesti govore da će taj posao malo pričekati.

Kako piše Mundo Deportivo, Ajax je tražio 22-godišnjeg igrača i Kraljevski klub da odgode transfer do sezone 2020./2021., one nakon ove koje uskoro počinje.

Razlog za to je taj što u Ajaxu smatraju da trebaju stati s prodajom nogometaša. Nakon sezone u kojoj su došli do polufinala Lige prvaka, ovo ljeto nizozemski klub već su napustili njegovi najbolji suigrači njegovi najbolji suigrači Frankie De Jong i Matthijs De Ligt tako da Ajax želi zadržati barem jednu zvijezdu.

Umjesto Pogbe

U realu su postali jako zainteresirani za Van de Beeka nakon što nisu uspjeli dovesti Paula Pogbu iz Manchester Uniteda.

Njime bi navijači Reala bili zadovoljniji nego dovođenjem Pogbe, bar su tako svoje mišnjenje izrazili u anketi Marce.

Opasan konkurent

Ako i kada Nizozemac zaista stigne na Santiago Bernabeu, značit će to sigurno rekonstrukciju sredine terena Kraljevskog kluba u kojoj već godinama vrlo uspješno “operira” trio Modrić-Kroos-Casemiro. Brazilčeva pozicija je sigurna jer Van De Beek nije defenzivni veznjak, već centralni ili ofenzivni, što u opasnost stavlja Luku Modrića i Tonija Kroosa koji će dobiti vrlol ozbiljnu konkurenciju, piše Net.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...