kokain, mdma, amfetamini i marihuana

Na području Zadra uhvaćeni ljubavnici s drogom vrijednom gotovo 400.000 kuna

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Policija je na području Zadra uhitila dvije osobe koje sumnjiči za proizvodnju i dilanje droge. Pretragom u njihovom stanu pronašli su marihuanu, amfetamin, kokain i MDMA.

Policijski službenici iz PU Zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom i 23-godišnjakinjom, osumnjičenima za kazneno djelo Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, a temeljem naloga nadležnog suda, policijski službenici su jučer obavili pretragu kuće i vozila na području Zadra, kojom prilikom su pronašli sveukupno 2961 grama droge marihuane, 800 grama droge amfetamin, 17,5 grama droge kokain, 5,4 grama droge MDMA pakirano u više pojedinačnih paketića.

Također prilikom pretrage kod njih je pronađeno 1161 grama bijele praškaste tvari nepoznatog kemijskog sastava tzv. punila, kao i dvije vage za precizno mjerenje, jedna metalna tzv. “drobilica” i aparat za vakumiranje.

Prilikom pretrage kod 38-godišnjaka i 23-godišnjakinje su pronađena dva prijenosna računala i dva tableta te tri mobilna uređaja za koje se sumnja da potječu iz vršenja drugih kaznenih djela, uglavnom iz domene imovinskog kriminaliteta te policijski službenici PU zadarske nastavljaju sa provođenjem izvida u svezi pronađenih predmeta.

Droga kojoj se vrijednost procjenjuje na iznos od oko 385.900,00 kuna i drugi predmeti su im oduzeti, a nakon provedenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu zbog Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama 38-godišnjak i 23-godišnjakinja su danas predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, javljaju iz ove policijske uprave gdje su i ranije upoznati s ovim dvojcem, ne samo po krim dosijeu već i po ljubavnoj vezi.

Ostavi komentar koristeći Facebook

Tagovi:


 

 

Možda ste propustili pročitati