Nedostaje vam Doris? Mi znamo gdje je nestala i zašto nema objava na Instagramu

Doris Pinčić Rogoznica na kratko je prestala stavljati objave na svojoj stranici Instagrama, no ispostavilo se kako razlog za to uopće nije bio loš. Par je otputovao na jug Italije.

‘Pobjegli smo ovaj tjedan par dana na jug Italije. Nisam vam ništa pisala dok smo bili na putu jer sam htjela odmoriti glavu od sebe same i od posla i samo putovati, uživati svim osjetilima.

Sad kad se polako vraćamo doma prenijet ću vam svoje dojmove kroz fotke i filmiće te dati koji savjet ako poželite otputovati u ovaj ludi i nevjerojatno šarmantni kraj.

Nismo rezervirali nikakav smještaj niti imali jasan plan gdje ćemo i to nam nije predstavljalo nikakav problem. Došli bi, skoknuli na internet i pronašli ono sto nam odgovara cijenom i lokacijom. Bar je danas to tako jednostavno, piše Tportal.

Na slici je prva stanica – Napulj. Najluđi grad u kojem sam do sada bila. Prljav, kaotičan, prenapučen, divlji, glasan, cijeli kao kazališna predstava, grad sa gotovo 500 crkvi, dom najbolje pizze na svijetu. Iskreno, ne bih tu živjela, ali dobro je Goethe rekao: ‘Vidjeti Napulj i umrijeti’.

Što smo sve mi vidjeli i jeli u ludom Napulju vidi na mom insta story-u, a uskoro opisujem i ostala mjesta koja smo posjetili’, napisala je Doris Pinčić Rogoznica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...