Zvijezde kazuju

Ni dva, ni tri, samo jedan; Ovo je najveličanstveniji znak horoskopa

Ilustrativna fotografija

Puni života, „zarazni“, uvijek u potrazi za zabavom! Oni imaju potpunu kontrolu nad svojim životom i ne vole kada im drugi govore što trebaju raditi. Kraljevska je to zvijer i veličanstvena na svaki način!

Na neki način su topli i voljni kada trebaju iskazati svoje osjećaje i strasti. Međutim, u poslu im je predodređeno da budu vođe, jer će zubima i noktima rješavati svaki zadatak koji je pred njima. Lav je kraljevska zvijer i veličanstven je na svaki način.

Od svog uzvišenog stava, do stila (izražajnog i smjelog), jaki su karakteri i dobro se snalaze sa svojim moćima, baš kao i njihov planetarni vladar, Sunce. Ako netko pokuša poremetiti njihov životni stil i što im je važno u životu (posebno obitelj, dom, sredstva za život), ići će protiv svoje volje.

Lavovi su puni života, a njihov entuzijazam i razigranost su „zarazni“. Oni su uvijek u potrazi za zabavom, tako da inertni i dosadni ljudi nisu kompatibilni s ovim horoskopskim znakom. Uvijek imaju kontrolu nad svojim životom i ne vole kada im drugi govore što trebaju raditi.

Njihov glavni moto je „Rođen sam slobodan!“ i to shvaćaju vrlo ozbiljno. Njihove astrološke odrednice čine ih sigurnim i slobodnim od onoga što drugi misle o njima. Oni su buntovni i često krše pravila. Sanjaju o većim stvarima i namjeravaju ispuniti svoje kreativne inspiracije nadahnjujući sve oko sebe.

Lavovi su fizička bića, a njihova seksualnost izražena je velikim samopouzdanjem povezanim s unutrašnjom snagom. Kada su u pitanju ljubavni odnosi, Lavovi su odlučni u namjeri da dobiju ono što žele.

Mogu se osjećati kao kod kuće samo u prostoru u kojem mogu upravljati po vlastitom nahođenju, čak i kada borave nakratko.

Čak i kada nemaju novca, naći će način da svoj dom pretvore u palaču s ručno izrađenim ukrasima. Pretvorit će dom u bogato okruženje u kojem će svatko tko uđe doživjeti njegov nekonvencionalan ukus. Pored svojih dominantnih karakteristika, majke Lavovi su često nesebične prema svojoj djeci, piše Atma.

Ostavi komentar koristeći Facebook

Tagovi:


Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar