Ni dva, ni tri, samo jedan; Ovo je najveličanstveniji znak horoskopa

Puni života, „zarazni“, uvijek u potrazi za zabavom! Oni imaju potpunu kontrolu nad svojim životom i ne vole kada im drugi govore što trebaju raditi. Kraljevska je to zvijer i veličanstvena na svaki način!

Na neki način su topli i voljni kada trebaju iskazati svoje osjećaje i strasti. Međutim, u poslu im je predodređeno da budu vođe, jer će zubima i noktima rješavati svaki zadatak koji je pred njima. Lav je kraljevska zvijer i veličanstven je na svaki način.

Od svog uzvišenog stava, do stila (izražajnog i smjelog), jaki su karakteri i dobro se snalaze sa svojim moćima, baš kao i njihov planetarni vladar, Sunce. Ako netko pokuša poremetiti njihov životni stil i što im je važno u životu (posebno obitelj, dom, sredstva za život), ići će protiv svoje volje.

Lavovi su puni života, a njihov entuzijazam i razigranost su „zarazni“. Oni su uvijek u potrazi za zabavom, tako da inertni i dosadni ljudi nisu kompatibilni s ovim horoskopskim znakom. Uvijek imaju kontrolu nad svojim životom i ne vole kada im drugi govore što trebaju raditi.

Njihov glavni moto je „Rođen sam slobodan!“ i to shvaćaju vrlo ozbiljno. Njihove astrološke odrednice čine ih sigurnim i slobodnim od onoga što drugi misle o njima. Oni su buntovni i često krše pravila. Sanjaju o većim stvarima i namjeravaju ispuniti svoje kreativne inspiracije nadahnjujući sve oko sebe.

Lavovi su fizička bića, a njihova seksualnost izražena je velikim samopouzdanjem povezanim s unutrašnjom snagom. Kada su u pitanju ljubavni odnosi, Lavovi su odlučni u namjeri da dobiju ono što žele.

Mogu se osjećati kao kod kuće samo u prostoru u kojem mogu upravljati po vlastitom nahođenju, čak i kada borave nakratko.

Čak i kada nemaju novca, naći će način da svoj dom pretvore u palaču s ručno izrađenim ukrasima. Pretvorit će dom u bogato okruženje u kojem će svatko tko uđe doživjeti njegov nekonvencionalan ukus. Pored svojih dominantnih karakteristika, majke Lavovi su često nesebične prema svojoj djeci, piše Atma.

Napomena uz ovaj tekst

Astrološke prognoze su zabavne prirode i ne temelje se na znanstvenim činjenicama. Osobe bi uvijek trebale donositi odluke na temelju svojih vlastitih iskustava i rasuđivanja, a ne na temelju astroloških prognoza.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...