Nova sramota u pregovorima; Najavili dolazak NBA-ovca Wrotena, a on ide u Poljsku?

Iako je Zadar prije kratkog vremena na velika zvona potvrdio potpis ugovora s Tonyjem Wrotenom, nove informacije govore kako bi Wroten mogao promijeniti svoju odluku.

Kako tvrdi inače dosta pouzdani litavski novinar s dobrim informacijama, Donatas Urbonas, Wroten je u poodmaklim pregovorima i s Anwilom.

Anwil inače trenira hrvatski stručnjak Igor Miličić i bivši NBA igrač tako bi mogao ipak ostati pod vodstvom hrvatskog trenera, prenosi sportnet.

Inače, ako se uistinu dogodi da Zadrani izgube Wrotena, bio bi to još jedan udarac klubu, slično kao onaj cirkus koji se događao s Glenom Davisom koji je također najavljivan kao zvučno i veliko pojačanje, a u dresu Zadra nije odigrao niti sekunde.

Wroten je stavio potpis na ugovor sa Zadrom, ali kod američkih igrača nije nimalo neobično da do određene faze imaju u ugovoru određene uvjete izlaska i kako mogu promijeniti klub. Posebno kada je riječ o klubovima slabije platežne moći. Međutim u takvim slučajevima klubovi obično ne objavljuju službeno dolazak igrača sve do isteka roka ili konačne odluke o ostanku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...