IZ POLICIJE

Od Zadra i Biograda do Povljane i Karina; Tijekom vikenda cijeli niz krađa u našoj županiji

Ilustrativna fotografija
Tamni način

S petka na subotu  u Pridrazi, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu u vlasništvu  58-godišnjakinje, odakle je otuđio razne cigarete i druge artikle. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U subotu  u ulici Ivana Zadranina u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u stan u vlasništvu 60-godišnjakinje, odakle je otuđio  novac i nakit. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa subote ne nedjelju u Gornjem Karinu, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio  razne cigarete. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena,  a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U nedjelju poslijepodne u Biogradu, nepoznati počinitelj je provalio u kuću austrijskih državljana (76 i 52 godina), odakle je otuđio  novac i mobitel. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna,  a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Jučer poslijepodne u ulici Andrije Hebranga u Zadru, nepoznata muška osoba je iz trgovine otuđila parfem, a kada ga je djelatnik zaštitarske tvrtke pokušao zaustaviti, nepoznati muškarac ga je odgurnuo i udaljio se. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, a u tijeku je kriminalističko istraživanje i potraga za počiniteljem.

U petak navečer  u ulici Akcije Maslenica u Zadru  nepoznati počinitelj je iz poštanskog ureda Hrvatske pošte otuđio novac. Materijalna šteta iznosi preko sto tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U petak tijekom noći u ulici Frane Fanceva u Zadru  nepoznati počinitelj je iz kuće 48-godišnje vlasnice otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U četvrtak poslijepodne u Povljani, nepoznati počinitelj je otuđio dva električna bicikla u vlasništvu 50-godišnjeg državljanina Njemačke. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U petak tijekom dana u Biogradu, nepoznati počinitelj je iz apartmana kojeg koristi 44-godišnjak  otuđio novac, mobitele i zlatninu. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U petak navečer u ulici Akcije Maslenica u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio torbu u vlasništvu 54-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U subotu navečer na Obali kneza Trpimira u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio mobitel u vlasništvu 28-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U subotu poslijepodne u Zemuniku Gornjem, nepoznati počinitelj je iz kuće 57-godišnjakinje otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U subotu poslijepodne u Pakoštanima, nepoznati počinitelj je iz autokampa otuđio dva električna bicikla u vlasništvu  56-godišnjeg državljanina Njemačke. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U subotu navečer u Biogradu, nepoznati počinitelj je iz autokampa otuđio dasku za surfanje u vlasništvu  43-godišnjeg državljanina Poljske. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U subotu navečer u Biogradu, nepoznati počinitelj je iz autokampa otuđio dasku za surfanje u vlasništvu  43-godišnjeg državljanina Poljske. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Sa subote na nedjelju u ulici Bonifacija Perovića u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu  54-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Ostavi komentar koristeći Facebook

Tagovi:


 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar