NA KRKU

Odbio alkotest, a kad su ga policajci provjerili, imali su što vidjeti… Kazna? 30 tisuća kuna!

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Ako ste se pitali gdje se krije rekorder kada je u pitanju plaćanje novčanih kazni zbog prometnih prekršaja, odgovor je: na Krku! On će zbog vožnje u alkoholiziranom stanju i s već oduzetom vozačkom dozvolom, morati platiti 30.000 kuna. Kako javlja PU primorsko-goranska, u utorak je policija u Krku zaustavila osobno vozilo marke Fiat, riječkih registracijskih oznaka kojim je upravljao hrvatski državljanin, starosti 56 godina.

Policija je utvrdila kako je vozilom upravljao za vrijeme dok mu je do siječnja 2020. godine na snazi važeća zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom B kategorije, a iako vidno alkoholiziran odbio je ispitivanje radi utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu. Spomenuti vozač je isključen iz prometa, a kako je utvrđeno da je već ranije sankcioniran zbog počinjenja prometnih prekršaja uhićen je i tijekom jučerašnjeg dana doveden na Općinski sud Crikvenica, Stalna služba u Krku.

U žurnom postupku presudom navedenog suda izrečena mu je novčana kazna u ukupnom iznosu od 30.000 kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom B kategorije u trajanju 18 mjeseci, piše Net.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar