9. kolovoza

Osvajaju radijske i TV postaje; U GUMI besplatan koncert grupe Bang Bang

Promo/PR
Tamni način

U zadarski GUMA Bar 9. kolovoza stiže bend Bang Bang. Koncert počinje u 23 sata, a ulaz je besplatan.

Grupa Bang Bang službeno i spontano okupila se u jesen 2012. godine. U gotovo sedam godina djelovanja, bend je objavio 11 singlova i spotova, kojima osvajaju radijske i TV postaje, bilježe visoke pozicije na nacionalnim top listama te veliki interes publike.

Band iza sebe ima album ‘Bez obzira na sve’, koji je donio uspješne singlove poput ‘Imam’, ‘Nešto me pogodilo’, ‘Negdje na cesti’, a za pjesmu ‘Prijezir’ dobili su drugu nagradu žirija na festivalu Šibenske šansone.

Nagrada za najbolji mladi bend na dodjeli ‘Mega Muzika Awards’ te nagrada za album godine emisije Drugog programa HR-a, ‘Music Pub’ Zlatka Turkalja, koja okuplja top liste svih centara Hrvatskog radija, obilježile su 2015. godinu, no najviše pozornosti javnosti privukle su četiri nominacija, a potom i pobjeda u kategoriji ‘Novi izvođač godine’ za glazbenu nagradu Porin.

Kontroverzni dio njihove karijere tada donose podijeljene reakcije kritičara, budući da Bang Bang u trenutku dodjele nagrade za ‘Novog izvođača’ još nije imao izdan album, a konkurenciju su im činili izvrsni bendovi poput M.O.R.T-a i Jonathana.

No pobjedom, izdavanjem albuma, potom novim pjesmama, odličnim rezultatima, suradnjama poput one sa Sašom Antićem iz TBF-a i brojnim koncertima, Bang Bang pokazuje da cilja visoko i od svog puta ne odustaje, a brojne reakcije glazbenih novinara i publike im potvrđuju da imaju uspješne reference za dvoboj protiv učmalosti estrade.

Ostavi komentar koristeći FacebookListen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar