Par iz Ražanca otkrio tko ih je opljačkao na svadbi: “Nije bio pozvan, ali je bio jako ljubazan”

Bivši sudionici showa “Ljubav je na selu” Vatroslav Tijan i njegova supruga Valentina opljačkani su na vlastitoj svadbi, a u ovoj priči pojavili su se novi detalji.

Kako je mladoženja Vatroslav izjavio za 24 sata, sumnja kako mu je novac ukrala ista osoba koja je tvrdila da mu je dala punu omotnicu na poklon, a tu omotnicu s novcima mladenci nigdje nisu pronašli. Osim toga osumnjičena osoba sama se pozvala na njihovu svadbu.

– Ta nas je osoba uvjeravala cijelu večer kako nam je poklonila malo veći iznos nego većina uzvanika. Zahvaljivali smo na poklonu, ali kad smo pokušali naći poklon te osobe, nije ga bilo – ispričao je Vatroslav.

Taj gost cijelu večer je tvrdio kako im je ostavio 150 eura u omotnici, a mladenka kaže da joj je i to bilo sumnjivo jer gosti koji ih poznaju bolje i s kojima su bliži nisu im ostavljali toliko novaca.

Ta osoba je na vjenčanju pokazala veliku ljubaznost cijelo vrijeme nudeći pomoć, što je Vatroslavu bilo malo sumnjivo, ali nije imao vremena na sam dan svadbe toliko obraćati pažnju na to. Sada mu je, kaže, žao što nije odmah reagirao.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...