Problemi u Gaženici; I do 40 minuta čekanja za plaćanje parkinga na uređajima koji ne rade i ne primaju novčanice!?

Da sjaj, lijepa boja i lijepi namještaj u Gaženičkoj luci nije dovoljno da prikrije sve nedostatke iste, dobro se dalo primjetiti ovaj vikend kada se stvorio popriličan problem s trivijalnom stvari – plaćanjem parkinga.

Gaženica, trajektna luka, more turista i domaćih. Plaćanje parkinga kada dođe trajekt jednako je noćnoj mori. Jedan od dva aparata za plaćanje parkinga ne radi već mjesecima, a drugi radi polovično, tj. ne prima novčanice od 10 i 100 kuna i to mjesecima, govori nam ogorčeni čitatelj koji je svoju priču potkrijepio i fotografijama.

No, koncesionar se ogradio i na uređaje postavio natpis koji jasno, doduše, samo na hrvatskom, kazuje kako se ne primaju novčanice od 10 i 100 kuna.

Zamislite hrpe turista koji ne razumiju naš jezik u toj situaciji. Jučer je vožnja od Preka do Zadra trajala 20 minuta, a čekanje na plaćanje parkinga je trajalo 40 minuta, pojašnjava situaciju čitatelj.

Mi ovim putem možemo samo apelirati na koncesionare i one nadležne da se ova situacija popravi, iako je špica sezone daleko iza nas, barem za one koji tek dolaze. Recimo – Talijane.

Zapravo se divim strpljenju tih naših turista koji su bez negodovanja stajali u redu u najsuvremenijoj luci samo da plate parking. Sramota za odgovorne i naš grad, zaključuje čitatelj čijem se zaključku i mi pridružujemo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...