Puntamiška fešta; Zabranjeno pušenje, zabava do 3 ujutro i spiza već od 10 kuna

Ovoga vikenda održat će se 3. po redu Puntamiška fešta u organizaciji Udruge mladih Puntamika i MO Puntamika pod pokroviteljstvom Turističke zajednice grada Zadra.

Lokacija je dobro poznata plažica i ulica Obala kneza Domagoja.

Program započinje uz “Plažica party” u 16 sati, a otvaraju je naš poznati DJ Angelo i Ante Valčić koji će dobar ritam pratiti na saksofonu. Osim u moru, rashladiti se možete i na šankovima koji će biti otvoreni od popodne, a nezaobilazna štacija je onaj s vrhunskim koktelima.

Nakon popodnevnog partija i zagrijavanja uz DJ Angela, u 22 sata na binu stiže grupa Zabranjeno pušenje koja će sve okupljene rasplesati svojim poznatim rock hitovima.

After party se nastavlja uz DJ Angela do 3 sata.

Ulica Obala kneza Domagoja (od Yachting bara) bit će zatvorena za sva vozila od 13 sati.

U međuvremenu informaciju primili smo vijest da se fešta odgađa za nedjelju.

O dobroj zabavi koja nas čeka razgovarali smo s Nikom Marinom.

– Fešta počinje 2.8. u petak od 16 sati. Cesta će biti zatvorena od 13 sati kod Yachtinga prema punti. Od 16 sati nas zabavlja DJ Anđelo Sax i kasnije dolazi Zabranjeno pušenje. Poslije Zabranjenog pušenja ide vatromet i nakon njega ponovno nastupa DJ Anđelo. Tu će biti i naš Jakov Live koji će nas isto zabavljati s gitarom i nadamo se da će to potrajati do ranih jutarnjih sati.

Kako to da su se odlučili baš za legendarni rock bend.

– Nakon što je prve godine bio Marijan Ban i Diktatori, drugu godinu je bio TBF, ove godine smo se odlučili isto za bend. Možda nisu nešto u zadnje vrijeme popularni kod mlađe populacije, ali eto, mi smo se odlučili za njih. Nadamo se da će to proći uspješno i veselo.

Kao što priliči dobroj fešti uz more, bit će ovdje i pregršt dobre spize.

– Kuhat će naši stari dagnje i srdelice, a mlađi će peći hamburgere. Cijene su vjerojatno oko desetak-dvadeset kuna.

Udruga mladih Puntamike aktivna je kroz cijelu godinu. Uspijevaju li se financijski pokriti?

– Uspijemo uz pomoć Turističke i uz pomoć sredstava koje skupimo od prošle godine. Uspijemo sve isfinancirati, tako da nema nikakvih problema što se toga tiče. Ovo je treća godina Udruge mladih. Ona je i krenula s ciljem da se organizira fešta, tako da je s prvom feštom krenula i prva oformljena Udruga mladih. Zasad smo složni, nadam se da ćemo ostati i dalje i da će ovo potrajati sve dok budemo imali snage i volje, a nakon nas da će mlađe generacije nastaviti s organiziranjem fešte, zabava i nekih drugih, humanitarnih programa.

Ovu feštu ne smijemo propustiti.

– Pozivamo sve da dođu. Problem će biti malo s parkingom, neće se moći ulaziti unutra od 13 sati, ali eto, ovih godina nije bilo problema pa se nadamo da neće biti ni ove godine. Još je veći gušt kad se ide pješke jer je cesta zatvorena i može se ići biciklom. Očekujemo dobru zabavu od ranog popodneva.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...