Rasprodane Fan pit ulaznice za koncert Rite Ore u Zadru

Nešto manje od mjesec dana ostalo je do velikog koncerta svjetske pop zvijezde Rite Ore koji će se održati 30. kolovoza u Zadru u Dvorani „Krešimir Ćosić“.

Ulaznice za FAN PIT rasprodane su, a njezini najvjerniji fanovi tako su si osigurali uživanje u spektaklu svoje omiljene zvijezde iz prvih redova.

U prodaji su i dalje regularne ulaznice po cijeni od 250 kuna te manji broj VIP ulaznica po cijeni od 450 kuna (u cijenu VIP ulaznice uključeno piće i finger food u VIP salonu). Moguće ih je kupiti putem www.ticketshop.hr i na njihovim prodajnim mjestima diljem Hrvatske.

Ulaznice se mogu kupiti i na blagajni Športskog centra Višnjik, od ponedjeljka do petka od 14 do 20 sati.

Obzirom da interes za ulaznicama vlada u svim dijelovima Hrvatske, zbog lakšeg i sigurnijeg prijevoza za sve zainteresirane u ponudi su i paketi ulaznica s prijevozom, koji su dostupni na svikoncerti.eu i www.ticketshop.hr.

Kao predizvođačice publiku će na noge dignuti i rasplesati Franka Batelić i Domenica, a sve kao uvod u jedan od najboljih koncerata u Hrvatskoj ove godine.

Rita Ora upravo je izdala spot za pjesmu New Look, a njeni hitovi poput Let You Love Me, Anywhere, Your Song te brojnih drugih osvojili su vrhove međunarodnih top ljestvica. U sklopu aktualne turneje punila je dvorane brojnih svjetskih metropola, od Londona, Milana, Pariza, a uskoro je na redu i Zadar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...