Cestitka_Uskrs

U GUMI nas čeka turbo dobar party za koji je zadužen Ivan Mastermix!

U GUMA Baru 10. kolovoza u 23 sata čeka nas turbo dobar party.

Za to će biti zaslužan ni manje ni više nego Ivan Mastermix.

Odlična je to vijest za sve ljubitelje pravog house-a!

DJ i producent koji je od 1989. godine na vrhu underground house scene i kojeg mnogi i danas smatraju kumom hrvatskog housea.

Njegovo je ime već godinama garancija za odlične setove na partyjima u klubovima diljem Hrvatske, ali i izvan naših granica.

Tijekom dugogodišnje karijere ostvario je uspješnu suradnju i s velikanima kao što su Frankie Knuckles, Marshall Jefferson, Mousse T, Erick Morillo, Roger Sanchez i brojni drugi.

Ibiza, Ministry of Sound (London), Love Parade, Exit i ostali veći festivali i klubovi Ivanu nisu promakli. Njegova producentska suradnja s hrvatskim jazzerima, poput Matije Dedića, Denisa Razza, Henrya Radovića, Meri Trošelj plasirala je svoja izdanja na europsko tržište.

“Glazbu produciram i puštam iz srca, prije svega to je moj način života i to radim s velikim zadovoljstvom i smiješkom na licu.
Nisam od onih DJ-eva koji ulete na DJ-pult, razvale u svom dvosatnom setu dizalicama ekipu i odrade gažu. Smatram se kreatorom dobre vibre, razmišljam o svakom čovjeku u klubu ili na partyu i potrebno mi je neko vrijeme da ih ufuram u svoju priču”, kaže o sebi Mastermix.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...