Zbog našeg Vatrenog su se spremni odreći najveće zvijezde

Barcelona i Real Madrid bore se za Neymarov potpis. Brazilac je jasno poručio vodstvu PSG-a kako ne želi i treću sezonu zaredom započeti kao njihov igrač. Želja mu je povratak u Barcelonu, ali stvari su se zakomplicirale pa se u bitku uključio i Real. Prednost Madriđana nad Kataloncima je što se navodno u  njihovoj svlačionici kriju dvojica igrača koje bi PSG želio da budu dio razmjene između klubova dođe li do posla.

“PSG sanja o Viniciusu i Modriću”, piše Marca.

Odustali od Casemira

Francuzi u mladom Brazilcu vide idealnog Neymarova nasljednika, ali Španjolci tvrde da ga se Real nije spreman odreći jer smatraju da će on obilježiti novu klupsku eru, piše Net.

Modrićevo ime našlo se navodno na listi uz Casemira, dok Francuze ne zanimaju James Rodriguez i Gareth Bale. Međutim, Marca naglašava da ih Casemiro trenutačno manje zanima nego ranije jer su se pojačali na njegovoj poziciji.

U međuvremenu, pišu Španjolci, u Realu s velikom pozornošću prate događanja u Parizu. Barcelonini predstavnici održali su sastanak s PSG-ovim, dok Realovi nisu.

“To bi se moglo promijeniti ako pregovori s njihovim rivalima zapnu. Ono što je poznato je da Real, kao i Barcelona, ne mogu platiti Neymarovu astronomsku odštetu, dok igrači koje bi PSG htio kao dio razmjene nisu dostupni“, zaključuju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...