Antena Zadar vas vodi na rukometni spektakl! Dijelimo 40 ulaznica za utakmicu između Zagreba i Barce

U subotu, 28. rujna 2019. na Višnjiku nas čeka rukometni spektakl. Utakmica trećeg kola rukometne Lige prvaka između PPD-a Zagreb i Barce na rasporedu je u 20.30 sati.

– Koliko nam je kao klubu krivo što tu utakmicu ne možemo igrati u Zagrebu, toliko nam je drago što ćemo je odigrati u Zadru! Dolazak u Zadar, na Višnjik, nije slučajan. I prošle smo godine htjeli u Ligi prvaka odigrati jednu utakmicu u Dvorani Krešimira Ćosića, ali to nije bilo moguće iz objektivnih razloga. Tada smo već odlučili da ćemo u sezoni 2019/20 jednom doći u Zadar i – evo! Igrat ćemo s Barcom, gigantom i našim starim suparnikom, s momčadi u kojoj je jedan od najbitnijih igrača Luka Cindrić, hrvatski reprezentativac, kazao je Vedran Šupuković, direktor PPD-a Zagreb.

Antena Zadar za ovu genijalnu sportsku priču koja nas čeka u Krešinom domu dijeli čak 40 ulaznica (20×2)!

Od srijede do subote slušajte Antenu Zadar na 97,2 MHz, putem DAB+ odašiljača ali i online te putem aplikacija i kabelskih mreža.

Pratite program između 12 i 16 sati. Kada naši voditelji najave nagradno darivanje, budite brzi i nazovite nas na 023777-888.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...