Ava objavila svoje gole fotografije: “Neće mene nitko ucjenjivati”

Ava Karabatić na svom je Instagram profilu objavila seriju fotografija na kojima je potpuno gola, a “strateška mjesta” pokrivaju emoji usna. Ava je uz fotografije objasnila i zašto ih je objavila:

Ne može mene nitko ucjenjivat, to možete nekom drugom. Ja sam bila par godina playboy model tako da je tijelo za mene umjetnost. Uvik i kažem da namjerno slikam provokativne slike jer zašto ne bi isticala stražnjicu i trbuh zbog kojih se odričem mnogih stvari i naporno treniram dok vi kauč-svinje samo bacajte hejt s bedrusinama i podbradcima iskompleksirani bolesnici, voli vas Ava, napisala je starleta.

Nakon toga su uslijedili brojni komentari prtaitelja, a Ava je u idućoj objavi objasnila i što je željela reći.

Mnogi su krivo shvatili što sam htjela u zadnjoj objavi objasnit. Uvrijeđeni su se našli ‘kauč svinje’, nisam rekla da ste takvi. Ja prva imam dane kada ležim doma, jedem sladoled ili čips i gledam film. Poanta je u tome da su većina žena iskompleksirani jer čekaju doma muževe dok su oni na ‘poslovnim sastancima’, a ne žele pogledat istini u oči, već širu svoje frustracije i nezadovoljstva, napisala je Ava a prenosi Večernji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...