incident od ljeta

Bježao tri mjeseca; Uhićen 30-godišnjak koji je rukama i nogama udarao u glavu muškarca na Branimiru

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Policijski službenici Službe kriminalističke policije PU zadarske su u koordiniranoj akciji s policijskim službenicima PU ličko-senjske i PU karlovačke, jučer u jutarnjim satima na području Slunja, temeljem raspisane tjeralice zbog sumnje da je 20. srpnja ove godine na obali kneza Branimira u Zadru počinio kazneno djelo Sudjelovanje u tučnjavi, pronašli 30-godišnjaka.

Isti je uhićen te je tijekom jučerašnjeg dana predan u Istražni zatvor u Zadru.

U svezi tog kaznenog djela jutros je u službene prostorije PU zadarske dovedeno više osoba nad kojima je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Sjetimo, 20. srpnja u 4 sata u noći na Obali kneza Branimira u Zadru, ispred ugostiteljskog objekta došlo je do fizičkog sukoba gdje je fizički napadnut 41-godišnjak od strane skupine od šest muških osoba, uslijed čega je teže ozlijeđen.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, prijavljeni se sumnjiče da je oštećenom najprije prišao 30-godišnjak te ga snažnim udarcima nogama i rukama udario u predjelu glave, da bi mu potom s leđa prišao 27-godišnjak udarajući ga više puta šakama u glavu od kojih udaraca oštećeni pada na tlo, pri tom ga na podu nogama po tijelu udara 31-godišnjak.

Napadu se tada priključuju i druga dvojica, 24-godišnjaka, koji ga nastavljaju udarati nogama po tijelu, a isto tako i 26-godišnjak koji mu prilazi i zadaje veći broj udaraca nogama.

Nakon fizičkog napada, počinitelji su se udaljili, a 41-godišnjak je potražio liječničku pomoć te su mu u Općoj bolnici u Zadru konstatirane višestruke teške tjelesne ozljede, pri čemu je oštećeni iz straha od novog napada zatajio način na koji je zadobio ozljede, a isto tako događaj nije prijavio policiji.

U sklopu kriminalističkog istraživanja kod 26-godišnjaka je pronađena automatska puška, teleskopska metalna palica i više mobilnih uređaja, dok je kod 27-godišnjaka je pronađena manja količina marihuane.

Inače, policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta i Prve policijske postaje Zadar odmah po incidentu proveli su kriminalističko istraživanje nad pet osoba, dok je za šestim osumnjičenim, upravo uhićenim, bila raspisana potraga.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar