Bježao tri mjeseca; Uhićen 30-godišnjak koji je rukama i nogama udarao u glavu muškarca na Branimiru

Policijski službenici Službe kriminalističke policije PU zadarske su u koordiniranoj akciji s policijskim službenicima PU ličko-senjske i PU karlovačke, jučer u jutarnjim satima na području Slunja, temeljem raspisane tjeralice zbog sumnje da je 20. srpnja ove godine na obali kneza Branimira u Zadru počinio kazneno djelo Sudjelovanje u tučnjavi, pronašli 30-godišnjaka.

Isti je uhićen te je tijekom jučerašnjeg dana predan u Istražni zatvor u Zadru.

U svezi tog kaznenog djela jutros je u službene prostorije PU zadarske dovedeno više osoba nad kojima je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Sjetimo, 20. srpnja u 4 sata u noći na Obali kneza Branimira u Zadru, ispred ugostiteljskog objekta došlo je do fizičkog sukoba gdje je fizički napadnut 41-godišnjak od strane skupine od šest muških osoba, uslijed čega je teže ozlijeđen.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, prijavljeni se sumnjiče da je oštećenom najprije prišao 30-godišnjak te ga snažnim udarcima nogama i rukama udario u predjelu glave, da bi mu potom s leđa prišao 27-godišnjak udarajući ga više puta šakama u glavu od kojih udaraca oštećeni pada na tlo, pri tom ga na podu nogama po tijelu udara 31-godišnjak.

Napadu se tada priključuju i druga dvojica, 24-godišnjaka, koji ga nastavljaju udarati nogama po tijelu, a isto tako i 26-godišnjak koji mu prilazi i zadaje veći broj udaraca nogama.

Nakon fizičkog napada, počinitelji su se udaljili, a 41-godišnjak je potražio liječničku pomoć te su mu u Općoj bolnici u Zadru konstatirane višestruke teške tjelesne ozljede, pri čemu je oštećeni iz straha od novog napada zatajio način na koji je zadobio ozljede, a isto tako događaj nije prijavio policiji.

U sklopu kriminalističkog istraživanja kod 26-godišnjaka je pronađena automatska puška, teleskopska metalna palica i više mobilnih uređaja, dok je kod 27-godišnjaka je pronađena manja količina marihuane.

Inače, policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta i Prve policijske postaje Zadar odmah po incidentu proveli su kriminalističko istraživanje nad pet osoba, dok je za šestim osumnjičenim, upravo uhićenim, bila raspisana potraga.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...