Bodrilo ih šest tisuća navijača; Težak poraz PPD-a od Barcelone na Višnjiku

Na kraju su Bijeli lavovi, klub navijača RK-a PPD Zagreb klicali:
– Hvala ti Zadre, hvala ti Zadre!!!

Bijeli lavovi, eto, doista su lavovski cijelo vrijeme, potpomognuti dlanovima brojnih Zadrana – u Dvoranu Krešimira Ćosića došlo ih je lijepih šest tisuća – bodrili Zagreb, ali Barca je – Barca!!!

Uvjerljiva pobjeda katalonske družine u 3. kolu Lige prvaka satkane od niza igrača vrhunske kvalitete bila je izravna posljedica i odnosa nominalnih snaga obaju suparnika, ali i potvrda da je današnji rukomet sklop eksplozivnosti, brzine, siline razarajućega intenziteta u obrani, vrhunski uvježbanog napada u svim njegovim mogućim inačicama + kvalitetan vratar… Zagreb je, doduše poveo zahvaljujući dvama sedmercima, ali je Barca u hipu iz malog minusa prešla u plus, potom ga povećavala s lakoćom. Zapravo, publici je to sve izgledalo prelako, ali u svojoj naravi demonstracija takve igre je zahtjevna, od pojedinca i od momčadi traže se visoka koncentracija, minucioznost, preciznost… Barca ni u čemu nije popuštala nego simbolično – tek na kraju, desetak sekundi prije zadnje sirene.

Zadar je u Višnjiku svjedočio igri jedne od vrhunskih europskih (nota bene, time i svjetskih) momčadi i sve je prošlo u najboljem redu, uz srdačan pljesak gledateljstva i prije i poslije utakmice svim sudionicima.

A pljesak su zavrijedili i Bijeli lavovi. Iako su im ljubimci uvjerljivo izgubili, nisu pali u depresiju.
I na koncu, dio prihoda od prodanih ulaznica bit će usmjeren za podizanje kvalitete Dječjega igrališta u ŠC-u Višnjik pa je ova rukometna priča tim ljepša, donosi visnjik.hr.

Foto: Višnjik.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...