Dalić nakon pobjede nad Slovacima: “Nije bilo šanse da izgubimo”

Sjajno je raspoložen nakon velike pobjede bio i Zlatko Dalić, kojem nije nedostajalo riječi hvale za svoje pulene.

“Čestitke našim igračima, zaista sjajna utakmica, nadmoć, autoritet, odgovornost. Sve ono što je nedostajalo u Budimpešti. Nije bilo šansi da izgubimo. Puno smo promašivali u prvom poluvremenu, malo se uvukla nervoza, ali dali smo gol na vrijeme. Na kraju, ovo je jedna od najboljih utakmica otkad sam ja izbornik. Druga stvar, hvala ovim navijačima koji su danas došli u Trnavu i bili nam velika podrška.”

Jeste li se bojali da će neki zalutali metak Slovaka kazniti naše promašaje?

“Uvijek je to moguće, ali naši igrači nisu puštali nijedne sekunde, nije ih uhvatila nervoza i kod drugog gola sreća nam se vratila.”

Vlašić, Petković i Bartolec su u potpunosti opravdali povjerenje koje im je iskazano uvrštavanjem u početnu postavu.

“Sjajni su bili i oni, zaslužili su prvu postavu. Petkoviću sam rekao da sačuva loptu, Vlašiću da povezuje linije i čuva Lobotku, bio je izvrstan. Ali ne bih izdvajao nikoga, hvala dečkima na ovome.”

Slijedi Azerbajdžan koji je namučio Wales.

“Upravo sam dečkima rekao da nije gotovo, čeka nas dug put i moramo se postaviti dominantno. Opet ću reći da moramo ostati ponizni i čvrsto na zermlji. Znamo da vrijedimo, ali moramo ostati ponizni”, zaključio je sjajno raspoloženi izbornik, prenose Nogometne vijesti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...