Doček kluba Bandits u City Galleriji, u kratkom roku na boksačkoj sceni ostvarili zavidne rezultate

Posjetite centar City Galleria i ovu subotu, 14. rujna u 11 sati i pridružite se u dočeku Boksačkog kluba Bandits Zadar.

Boksački klub Bandits klub je koji djeluje u gradu Zadru posljednje četiri godine.

U ovom kratkom razdoblju, na boksačkoj sceni su ostvarili zavidne rezultate – od nastupa na državnim prvenstvima, do nastupa na Hrvatskoj boksačkoj ligi, kao i nastupa u reprezentaciji.

Glavni trener kluba, Antonio Zubčić bio je kratko i trener reprezentacije mlađih seniora.

Klub se bazira na radu s mladima, a sami upisi novih članova upravo su u tijeku. Poseban termin treninga organiziran je za djecu uzrasta od 6 do 12 godina, a čiji treninzi su prilagođeni njihovom uzrastu.

Uz natjecateljske treninge, članstvo kluba uključuje i puno rekreativaca koji su na treninzima otkrili kako boks pomaže pri lječenju stresa i mršavljenju.

U svom društvenom radu, klub često organizira humanitarne akcije potrebnima i akcije darivanja krvi. Dvorana kluba, potpuno opremljena za boksačke treninge, smještena je na velikom raskrižju na Putu Bokanjca.

Provedite subotnje jutro u City Galleriji s članovima i trenerima kluba koji će odgovoriti na sva vaša pitanja o ovom sportu, radu kluba Bandits Zadar, njihovim treninzima i sportskim uspjesima, kao i mogućnostima upisa vaših školaraca.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...