Doris Pinčić Rogoznica pokazala trudnički trbuh

Doris Pinčić Rogoznica, glumica i radijska i televizijska voditeljica ovih se dana na Instagramu prisjetila svojih trudničkih dana. Objavila je fotografiju na kojoj je bila u poodmakloj trudnoći.

‘Priča mi nekidan poznanica koja treba roditi svaki dan kako ne može više, bole leđa, ne spava, svi postavljaju slavno pitanje – jesi još u jednom komadu i slično… Ja si mislim kako točno pamtim sebe iz prve i druge trudnoće u tim zadnjim danima kako sam bila luda, jedva čekala da rodim i kako isto tako nisam mogla više’, napisala je ispod objave.

S majkom 5-godišnjeg Donata i jednogodišnje Gite poistovjetile su se mnoge majke i trudnice. ‘Kao da sebe slušam’, ‘ja se gegam i ne spavam’ i ‘potpuno razumijem’, bili su samo neki od komentara.

 

View this post on Instagram

Prica mi nekidan poznanica koja treba roditi svaki dan kako ne moze vise, bole ledja, ne spava, svi postavljaju slavno pitanje-jesi jos u jednom komadu i slicno..😒😯😏✌ . . Ja se mislim kako tocno pamtim sebe iz prve i druge trudnoce u tim zadnjim danima kako sam bila luuda, jedva cekala da rodim i kako isto tako nisam mogla vise 🙈 . . I zato.. . . Znam da nece pomoci ako si u toj fazi trudnoce, ali svejedno cu pokusati. 😉 Draga ekipa iz @lolaribar.hr suosjeca, pa swipe up desno na fotkama jer su za jednu trudnicu pripremili lijepi #paketzastart (za one dane kad beba konacno stigne 😉) Oznaci svoju omiljenu trudnicu u komentarima (ili prijavi sebe samu), zaprati profil @lolaribar.hr i pricekaj do srijede kad cemo slucajnim odabirom pronaci sretnu vlasnicu ovog lijepog i korisnog poklona. Sretno svima 😘

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...