GALERIJA Sramota na Meladi: “Dok gospoda u Gradu griju stolice, ovdje se naša djeca igraju”

Umjesto uređenog dječjeg igrališta s kojeg bi svakodnevno trebao odjekivati smijeh i vika najmlađih, u srcu grada, na zadarskoj Meladi, nailazimo na neurednu, zapuštenu i nefunkcionalnu javnu površinu.

Tek tu i tamo neka zahrđala ljuljačka ili klackalica preko koje su ispružena srušena stabla borova, podsjeća nas na njezinu prvotnu svrhu.

Tužni je to podsjetnik na neka sretnija vremena, ali i priča o prioritetima gradskih otaca kojima je, kako tvrdi naša čitateljica, uložiti u projekte koji se tiču mališana, očito zadnje na listi prioriteta.

– Dok naša gospoda u Gradu griju stolice i troše novce na raznorazne projekte,ovdje se naša djeca igraju. Je li ovo sramota za naš grad, ovakvo stanje u kvartu Melada koji broji tisuće djece? Je li ovo park u kojem su djeca sigurna, hajde što su ljuljačke, klackalice i ostale stvari oronule, ali ova stabla i grane hoće li to vječno ovdje biti? Hoćemo li mi svakodnevno gledati u ovo ruglo? A pješčanik nam sluzi za skok na glavu… Da li te sramota Grade Zadre???!! , kazuje čitateljica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...