Glazbena turneja “Neopisivo” Danijele Martinović u Zadru

Istinski neopisiv koncert glazbenice Danijele Martinović zadarska će publika imati priliku doživjeti u srijedu, 25. rujna u 20 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu koje će poslužiti kao veličanstvena glazbena kulisa novog koncepta koji sjedinjuje glazbu, poeziju i posvetu.

Zadarska publika uživat će u Danijelinoj jedinstvenoj dvosatnoj glazbenoj čaroliji koja će ih voditi kroz sambu, tango, bossanovu, gypsy swing, flamenco, salsu do country bluegrassa, sve s elementima irske te pop glazbe. Doživjeti novi koncept koji povezuje glazbu i poeziju već je na mnoge ostavio neopisivo snažan dojam, a ono što očekuje zadarsku publiku zasigurno će biti samo nastavak ovog lijepog glazbeno – humanog putovanja.

„Sigurna sam da će se dugo pamtiti doživljaj iz ove priče koju sam nazvala Neopisivo. Sretna sam što mogu prenjeti samo dio onoga što nosim u srcu, a sigurna sam da će Zadar to objeručke prihvatiti!“ – istaknula je glazbenica Danijela Martinović te pozvala sve da se pridruže zadarskom koncertu.

Ova glazbena priča događa se u suradnji sa Zakladom „Hrvatska za djecu“. Prihod od prodanih ulaznica s koncerata namijenjen je Hrvatskom savezu za rijetke bolesti.

Ulaznice za koncert u Zadru mogu se kupiti putem sustava Ulaznice.hr, na blagajni Hrvatskog narodnog kazališta u Zadru ili u Combo Music Shopu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...