Građani svakog petka mogu obići terminal i vidjeti što se sve odvija prilikom odlaska broda za kružna putovanja

Zadar Cruise Port poziva sve zainteresirane na Dane otvorenih vrata novog putničkog terminala, Gaženička cesta 28, Zadar.

Građani će tako svakog petka sljedećih 6 tjedana, počevši od 27. rujna pa do 1. studenog u 16:30 doći i u grupama od 5 do 20 ljudi obići terminal i sami vidjeti što se sve na terminalu odvija prilikom odlaska jednog broda za kružna putovanja iz luke koja je proglašena Lukom godine 2019.

Za sudjelovanje je potrebno poslati poruku prijavu preko društvene mreže Facebook https://www.facebook.com/Zadarcruiseport/ na Zadar Cruise Port najkasnije do četvrtka prije željenog termina do 12 sati. S obzirom na to da se prilikom obilaska terminala prolazi i kroz međunarodni dio, građani u svojoj prijavi moraju navesti svoje ime i prezime te broj osobne iskaznice.

Obilazak traje jedan sat, a za održavanje obilaska bit će održano ako se prijavi najmanje pet osoba, odnosno najviše dvadeset osoba.

Pored poziva na Dane otvorenih vrata Zadar Cruise Port poziva sve građane koji su bili ili još uvijek jesu članovi posade na brodovima za kružna putovanja da se jave porukom preko društvene mreže Facebook na Zadar Cruise Port s naslovom Crew Club radi osnivanja i povezivanja u grupu Zadar Crew Club.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...