Hrvatska protiv Slovačke i Azerbajdžana; Livaković: “Idemo na svih šest bodova”

Hrvatska se priprema za kvalifikacijske obaveze, očekuju je dvoboji protiv Slovačke i Azerbajdžana, nimalo lagani susreti u kojima bi Dominik Livaković mogao imati posla…

Dominik Livaković drži status prvog vratara hrvatske reprezentacije i priprema se za nastup protiv Slovačke i Azerbajdžana.

“Pripreme teku izvrsno, atmosfera je među reprezentativcima odlična, a ove su dvije utakmice jako važne – kao što su bile i sve prošle u kvalifikacijama. Idemo na svih šest bodova kako bismo se približili plasmanu na Europsko prvenstvo.”, prenosi SportNet.

Prva je na redu Slovačka, težak protivnik protiv kojeg Hrvatska jednostavno mora do bodova.

“Hamšik je dugo godina bio vođa Napolija, Kucka ima uistinu dobar udarac, ofenzivci su im jako dobri. Otraga imaju vratara Newcastlea, Škriniar je član Intera… Moramo biti na 100 posto, koncentrirani, i svim suparnicima pokazati poštovanje.”

Što se tiče konkurencije:

“Volio bih da svi naši vratari brane, da igraju u svojim klubovima, a ja ću uvijek dati sve od sebe, bez obzira kako izbornik odluči.”

Hrvatska će imati lijepu podršku u Slovačkoj.

“Naši nam navijači daju snage kada nam je najteže, primjerice oko 80. minute, vidjelo se to i na zadnjoj utakmici u Osijeku. Hvala im na tome, jako je lijepa vijest da su sve ulaznice za naše navijače rasprodane.”

Susret se igra u Trnavi gdje je Livaković već igrao u dresu Dinama.

“U Trnavi smo s Dinamom napravili važan korak prema europskom proljeću i nadam se da će nam ova utakmica također ostati u lijepoj uspomeni.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...