izaslanstvo obišlo zgradu poliklinike

Kineski studenti obavljati će praksu u zadarskoj bolnici?

Ilustrativna fotografija
Tamni način

U srijedu, 25. rujna 2019. godine Opću bolnicu Zadar posjetilo je izaslanstvo kineske provincije Jiangxi predvođeno zamjenikom guvernera Narodne vlade te provincije Sun Jushengom. U njegovoj pratnji bili su Ding Xiaoqun- ravnatelj Komisije za javno zdravstvo, Zhang Wei- predsjednica bolnice br.1 pripojene Sveučilištu u Nanchangu, Liu Jichun- predsjednik bolnice br.2 pripojene Sveučilištu u Nanchangu i Zou Qingqin- zamjenik voditelja Odsjeka Narodne vlade provincije Jiangxi.

U pratnji izaslanstva bili su i članovi Zadarske županije. Ravnatelj Željko Čulina, dr.med., zajedno s članovima ravnateljstva primio je izaslanstvo u predavaonici Stručne knjižnice. Tom prilikom upoznao ih je s poviješću bolnice kao i strukturom i brojem zaposlenih te zdravstvenim uslugama koje ustanova pruža bolesnicima. Ravnatelj je prisutne izvijestio o strateškim ciljevima i budućom vizijom razvoja bolnice. Predmet zanimanja izaslanstva, bila je razmjena iskustava i suradnja na području javnog zdravstva, medicinske njege i obavljanja stručne prakse studenata iz provincije Jiangxi u Općoj bolnici Zadar.

Nakon prezentacije izaslanstvo je u pratnji ravnatelja, predsjednika Upravnog vijeća Opće bolnice Zadar Zorana Škrgatića, dr.med., članova ravnateljstva i članova Zadarske županije obišlo novu zgradu Poliklinike.

 

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar