Kod 48-godišnjeg Zadranina pronađeno 59,6 grama kokaina, 39 500 tisuća eura i dva pištolja

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga Službe kriminalističke policije Policijske uprave zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjim hrvatskim državljaninom,  kojeg se sumnjiči za počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama:

Naime, jučer u jutarnjim satima u Zadru, na Obala kneza Branimira policijski službenici su  zaustavili osobno vozilo zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 48-godišnjak, a koji je reagirao pozitivno na test za droge.

Nadalje, u sklopu kriminalističkog istraživanja jučer je na zadarskom području obavljena pretraga doma i drugih prostorija koje isti koristi, a kojom prilikom je pronađeno 59,6 grama kokaina pakirano u više pojedinačnih paketića,  manja količina marihuane, 119,2 grama bijele praškaste tvari nepoznatog kemijskog sastava tzv. punila namijenjenog povećanju mase droge, dvije digitalne vage za precizno mjerenje droge, pribor za pakiranje droge, novčani iznos od 39.500,00 eura za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge kao i dva pištolja sa pripadajućim streljivom koje je nezakonito posjedovao.

Uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, 48-godišnjak je danas predan  pritvorskom nadzorniku Policijske uprave  zadarske.

Pored navedenog, protiv njega je podnesen i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...