Kolinda nakon sparinga s Miočićem: “Ne mogu vjerovati da sam nokautirala svjetskog prvaka”

HRVATSKOJ predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović dan u Clevelandu bio je jako uzbudljiv. Kako kaže, bio joj jedan od najljepših u mandatu, naročito kad se sjeti jutarnjeg sparinga sa Stipom Miočićem.

“Ne mogu vjerovati da sam nokautirala svjetskog prvaka u teškoj kategoriji. Toliko je viši od mene, ali sam sigurna da će idući put kada Stipe i ja budemo sparirali to biti dosta teža borba”, rekla je za RTL.

Nakon sparinga posjetila je Cleveland Kliniku, koja obuhvaća 16 bolnica po SAD-u i još nekoliko po cijelom svijetu. Više od 66 tisuća zaposlenih godišnje brine o čak osam milijuna pacijenata.

“Možemo simulirati sva moguća stanja koja pacijenta mogu zadesiti tijekom transporta helikopterom. Gospođa predsjednica je bila izvanredna, pacijent je zdrav, transport je uspio i, evo, nadam se da je to bilo ilustrativno”, kazao je Tomislav Mihaljević, predsjednik Uprave Cleveland Klinike.

Kasnije se Kolinda družila s 500 stručnjaka iz svijeta znanosti, umjetnosti, biznisa i šoubiznisa na gala večeri Udruženja hrvatsko-američkih profesionalaca. Među njima je bila Kristina Kuzmić, blogerica čije savjete o životu i majčinstvu na društvenim mrežama prati tri milijuna ljudi.

“Sad počinjem novi show gdje putujem po cijeloj Americi i radim taj svoj one-woman show, ja bih to jako voljela dovesti u Hrvatsku”, rekla je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...