prigodan program

Na Višnjiku obilježen Hrvatski olimpijski dan

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Nekoliko stotina sudionika iz različitih sportskih klubova i udruga prigodnim je programom na Višnjiku u utorak, 10. rujna, obilježilo Hrvatski olimpijski dan. Neposrednu organizaciju ove manifestacije vodila je Športska zajednica Grada Zadra u suradnji s Upravnim odjelom za kulturu i šport, ŠC-om Višnjik i Zajednicom športova Zadarske županije.

– Kao građani možemo biti prezadovoljni što imamo mogućnost kontinuiranog bavljenja sportom i rekreacijom na svim terenima koji se nalaze u sklopu ŠC-a Višnjik. I ovom prilikom, kad se obilježava Hrvatski olimpijski dan želio bih izraziti čvrstu potporu svim klubovima i udrugama, te svim malim i velikim sportašima, da ustraju, da se razvijaju i da svojim sportskim postignućima budu svima nama na ponos – kazao je, uz ostalo, Branko Dukić, gradonačelnik Grada Zadra koji je sa suradnikom Robertinom Dujelom, pročelnikom UO-a za komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša posjetio ovu manifestaciju.

Dio svojih redovitih aktivnosti, u sklopu Hrvatskog olimpijskoga dana, jučer su manifestirali brojni zadarski sportaši.

– Športska zajednica Grada Zadra već niz godina organizira ovu manifestaciju koja, uz ostalo, za cilj ima i poticanje naših mladih sugrađana na kontinuirano bavljenje sportskim aktivnostima – rekao je Josip Miočić, glavni tajnik ŠZGZ-a.

U ime ŠC-a Višnjik, Denis Karlović, direktor, kazao je:

– I ova manifestacija potvrdila je da su sva prethodna ulaganja u sportsku, rekreacijsku i prateću infrastrukturu itekako bila nužna jer smo samo tako mogli dobiti izvrsne uvjete za sve naše sugrađane, bilo da su članovi udruga, klubova ili da pojedinačno dolaze na Višnjik zadovoljavati svoje potrebe i ispunjavati navike bavljenja sportom i rekreacijom u cilju kvalitetnijega življenja. ŠC Višnjik i dalje će, u suradnji s Gradom Zadrom i drugim subjektima, nastaviti razvijati infrastrukturu i druge sadržaje.

Inače, na obilježavanju Hrvatskoga olimpijskoga dana sudjelovalo je članstvo iz klubova i udruga iz atletike, streličarstva, badmintona, veslanja, nogometa, juda, plivanja, trijatlona, boksa, taekwondoa, košarke, gimnastike, skokova u vodu i rukometa, donosi Višnjik.hr.

Ostavi komentar koristeći FacebookListen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar