Najavljeno kako će Pet bunara biti razvojna momčad KK Zadra

U Press centru Dvorane Krešimira Ćosića u ŠC-u Višnjik KK Zadar predstavio je dvojicu američkih igrača – Jamesa Farra i Bryona Allena.

– Tražili smo igrače koji su košarkaški na određenoj razini kvalitete, ali i da i karakterno i svakako drugačije mogu biti kompatibilni. Zadovoljni smo što su i Farr i Allen takvi i što su s nama, što se izvrsno pripremaju sa cijelom momčadi za tešku sezonu koja je pred nama, kazao je Branimir Longin, sportski direktor.

On je dodao i da u konfiguraciji momčadi nedostaje još jedan visoki igrač, na čemu se intenzivno radi, te da nije isključena mogućnost dolaska i jednoga igrača u vanjskoj liniji.

– Sretan sam što možemo objaviti da će Pet bunara biti razvojna momčad KK Zadar. Trener će biti Jure Ružić, a igrat će u A 2 ligi. Među nizom igrača koji će činiti momčad bit će ih i nekoliko s dvojnom licencom. Pet bunara će biti pod nadzorom struke KK Zadar, zaključio je Branimir Longin.

U svom obraćanju zadarskoj javnosti američki igrači James Farr i Bryon Allen istakli su da su zadovoljni što će karijeri nastaviti u Zadru, da su motivirani, spremni biti dio momčadi koja će težiti najboljoj mogućoj igri, kao i da su spremni dati svoj doprinos.

Istakli su i pozitivno ozračje u svlačionici i u momčadi, te da jedva čekaju da počne natjecateljska sezona nakon dosta napornih priprema.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...