U Press centru Dvorane Krešimira Ćosića

Najavljeno kako će Pet bunara biti razvojna momčad KK Zadra

Ilustrativna fotografija
Tamni način

U Press centru Dvorane Krešimira Ćosića u ŠC-u Višnjik KK Zadar predstavio je dvojicu američkih igrača – Jamesa Farra i Bryona Allena.

– Tražili smo igrače koji su košarkaški na određenoj razini kvalitete, ali i da i karakterno i svakako drugačije mogu biti kompatibilni. Zadovoljni smo što su i Farr i Allen takvi i što su s nama, što se izvrsno pripremaju sa cijelom momčadi za tešku sezonu koja je pred nama, kazao je Branimir Longin, sportski direktor.

On je dodao i da u konfiguraciji momčadi nedostaje još jedan visoki igrač, na čemu se intenzivno radi, te da nije isključena mogućnost dolaska i jednoga igrača u vanjskoj liniji.

– Sretan sam što možemo objaviti da će Pet bunara biti razvojna momčad KK Zadar. Trener će biti Jure Ružić, a igrat će u A 2 ligi. Među nizom igrača koji će činiti momčad bit će ih i nekoliko s dvojnom licencom. Pet bunara će biti pod nadzorom struke KK Zadar, zaključio je Branimir Longin.

U svom obraćanju zadarskoj javnosti američki igrači James Farr i Bryon Allen istakli su da su zadovoljni što će karijeri nastaviti u Zadru, da su motivirani, spremni biti dio momčadi koja će težiti najboljoj mogućoj igri, kao i da su spremni dati svoj doprinos.

Istakli su i pozitivno ozračje u svlačionici i u momčadi, te da jedva čekaju da počne natjecateljska sezona nakon dosta napornih priprema.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar