14. rujna

Objavljujemo imena dobitnika ulaznica za Race&Music Festival u Vrsima!

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Za kraj ljeta, u subotu nas u Vrsima nas čeka odličan spoj glazbe i adrenalinskog sporta.

Electronic SOUL organizira Race&Music Festival Vrsi 2019. godine.

Voditelj manifestacije, Albino Šimunović kazuje nam kako se svi zainteresirani za utrku kartinzima mogu prijaviti preko službene facebook stranice događaja.

Dan je rezerviran za ludu vožnju, a noć za žestok techno ritam.

– Imamo utrku kartinga, u amaterskom stilu, može se prijaviti tko god hoće. Postoje novčane nagrade i pehari koji će se podijeliti za prvo, drugo i treće mjesto. To će biti preko dana, a biti će i neka glazbica. Prodavat će se domaći proizvodi, a navečer ide party elektronske glazbe s DJ-evima, iz Rusije dolazi Xora Xora, stiže Raul Young iz Mađarske, a ima ih i iz cijele Hrvatske.

Atmosferu na festivalu, osim vrhunskih izvođača, podići će specijalni zvučni i svjetlosni efekti te go go plesačice. Događaj je ovo koji svakako morate upisati u svoj kalendar. Točan datum i lokaciju otkriva nam naš sugovornik.

– 14. rujna na karting stazi u Vrsima. Ulaz na party će biti 80 kuna, ogromna pozornica dolazi iz Zagreba i biti će to velika produkcija.

Nema boljeg načina za ispratiti ljeto od cjelonoćnog tulumarenja pod vedrim nebom.

Party na kojem će nastupiti preko deset DJ-a, među njima Raul Young, E-Base i Nino Galovac, trajat će punih 15 sati.

– Festival traje cijeli dan, a sama glazbena manifestacija počinje u devet navečer i traje do podne sutradan. Znači, čeka nas puno sati glazbe. Glazba je kvalitetna, neće biti previše nabijanja, od nekog deep housea do minimalnog techna.

Dobitnici našeg nagradnog darivanja su Marčela Šimičev i Tomislav Lonić. Možete povesti pratnju, a imate i bocu pića po izboru.

Ostavi komentar koristeći Facebook