Osobe rođene u ovim znakovima zodijaka obožavaju ogovarati druge

Tračanje je zabava u kojoj povremeno uživaju svi, no neki malo više i češće od ostalih. Naime, kod nekih horoskopskih znakova taj je poriv izraženiji i teže im je zadržati neku informaciju za sebe pa pred njima trebate posebno pažljivo birati riječi, a evo i o kojim se znakovima radi:

Vodenjak

Kao izrazito društveni znak, Vodenjaci obožavaju s prijateljima dijeliti informacije iz svog života, ali i iz tuđih. Rado će prokomentirati sve teme, bez izuzetaka, a otvorenost im dozvoljava da olako govore i o intimnim stvarima. Iako su im, ipak, najdraže intelektualne teme, u nedostatku istih podložni su i tračanju.

Strijelac

Pripadnici ovog znaka su jako komunikativni, a slobodno vrijeme najviše vole provoditi u razgovoru s društvom. Strijelce pokreće ljubav pa su im takve teme omiljene, a na tapeti se često nađu i bivši partneri i simpatije te ljubavni problemi drugih.

Ovan

Ovnovi jednostavno obožavaju tračati pa uvijek rado sudjeluju u takvoj aktivnosti te je često i potiču. U stanju su i preuveličati priču samo kako bi trač bio što sočniji. No Ovnovi se često i jako trude sakriti tu svoju stranu od ljudi koji ih dobro ne poznaju pa ih se treba posebno paziti i ne iznositi im nikakve sočne detalje iz osobnog života, prenosi Index.

Napomena uz ovaj tekst

Astrološke prognoze su zabavne prirode i ne temelje se na znanstvenim činjenicama. Osobe bi uvijek trebale donositi odluke na temelju svojih vlastitih iskustava i rasuđivanja, a ne na temelju astroloških prognoza.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...