Ovo je popis stvari koje možete donirati za Josipa i njegove prijatelje u specijalnoj bolnici

Kao što smo jučer pisali, 18-godišnji Josip Grdović koji je smješten u Specijalnoj bolnici u Gornjoj Bistri i njegovi prijatelji trebaju našu pomoć.

Josip od rođenja ima cerebralnu paralizu i niz teških stanja zbog kojih je prikovan za bolnički krevet već tri godine.

Humani ljudi iz našeg grada okupili su se u građansku inicijativu i pozivaju sve dobre volje i srca da se odazovu akciji. Pomoći možete dolaskom ispred trgovačkog centra Kaufland u ponedjeljak, 23. rujna.

– Idemo na novu akciju. Srce Zadarsko za Josu i prijatelje! Naime, Josip Grdović se nalazi u bolnici u Gornjoj Bistri, kao i njegovi prijatelji među kojima ima još malih Zadrana. To je bolnica koja ima pacijente od tri mjeseca do 46 godina. Skupljanje hrane i higijene će se održati dana 23. rujna (ponediljak) ispred Kauflanda (kod 5 nebodera) od 17 do 19 sati. Tamo će vas čekati naš Majos Zadar, kojem se ovim putem zahvaljujemo što nas uvijek prati u našim akcijama, stoji u pozivu.

Popis stvari koji će se odnijeti u Bistru je sljedeći:

Od hrane potrebne su dječje kašice HiPP, keksi Beurre, prirodni voćni sokovi, Kraš Express, jestivo suncokretovo i maslinovo ulje, med, čaj, šećer, riža, suho voće te grickalice, tipa smoki.

Od higijene možete donijeti dječje pelene veličine junior, toaletni papir, sredstva za čišćenje (univerzalno, za toalet, pod…), deterdžente za bijelo i šareno rublje i omekšivač.

Dobrodošle su i pidžame za odrasle, pamučne i bez dugmadi te tetra pelene.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...