Ovog vikenda Šigurecin Pozdrav ljetu kod Sfinge; Očekuju vas radionice, koncert, cirkuska igraonica…

Udruga Šigureca u suradnji sa Udrugom Brodarica organizira dvoipoldnevnu manifestaciju Pozdrav ljetu iz parka koja je pod pokroviteljstvom Grada Zadra. Održava se u parku Sfinga na Obali Kneza Trpimira na zadnji službeni vikend ljeta, s početkom u petak 20.09.2019 u 17 sati i završetkom u nedjelju, 22.09.u 23 i 59 sati.

Ideja je bila pozvati građanstvo na druženje i provođenje slobodnog vremena u parku te time istaknuti važnu ulogu parkova u gradskim sredinama.

Program je sljedeći; u petak od 17 sati : Slack line druženje gdje se mladi ljudi imaju priliku okušati u toj relativno novoj disciplini te radionica izrade hotela za bube, od 19 sati Sunset Jam Session otvorenog tipa, te koncert zadarskog benda Kriptidi koji počinje u 21 sat.

U subotu ujutro s početkom u 10 i 30 očekuju vas dvije radionice za vrtićki i osnovnoškolski uzrast, kazališna radionica EKO KAZ glumice i dramske mentorice Mie Zare te interaktivna igraonica o bioraznolikosti na području parka koju vodi biologinja Norma Fressel. Od 16 sati djeca, mladi i svi oni koji se tako osjećaju moći će se razigrati na cirkuskoj igraonici a u 18 sati Christian Peter, francusko njemački umjetnik će nas zabavljati sa svojim klaunskim uličnim performansom. U sklopu večernjeg programa sa zadovoljstvom najavljujemo glazbeni performans IMROVIZIJE autorice i izvodjacice Ane Paške.

U nedjelju ujutro u 11 sati imat ćete priliku okušati se u neobičnoj modernoj tehnici acro yoge, koja je mješavine joge, akrobatike i tajlandske masaže. U 18 sati za završetak jednog zanimljivog vikenda, kao i za zaključak ovog ljeta očekuje meditacijska okrepljujuća zvčcna kupka koju radi Sound therapy Zadar.

Ulaz na sva događanja je besplatan.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...