Cestitka_Uskrs

Paula Sikirić: “Ostavljala sam muškarce zbog ružnih stopala”

Novinari 24 sata na poligrafu su ovaj tjedan ispitivali Paulu Sikirić. Ona je blogerica i influencerica, a na društvenim mrežama se ne srami podijeliti i svoje loše dane. Pogotovo one kad se borila s bulimijom i depresijom.

Poligrafsko ispitivanje za poznatu hrvatsku influencericu Paulu Sikirić nije krenulo najbolje. Lagala je već na prvom pitanju.

– Jeste li nervozni – pitao ju je detektiv, a ona je samouvjereno odgovorila kako nije, a onda ju je krenuo rešetati s pitanjima. Pitao ju je je li ikad kupila pratitelje na Instagramu, a Paulu je to pitanje toliko nasmijalo da je na trenutak zastala.

– Postoje aplikacije koje vam točno mogu pokazati koji je postotak vaših pratitelja lažno – rekla je. Na Instagramu svakodnevno objavljuje što radi, jede, gdje izlazi i s kim se druži, a smatra da u svijetu društvenih mreža ima puno lažnih prijatelja.

– Podržavamo jedni druge i ponekad si glumimo prijatelje kako bi zajedno rasli – objasnila je Paula. Nedavno se iz Velike Gorice preselila u Zagreb i nabavila psa kako se ne bi osjećala usamljeno. Obožava modu, a svoje kombinacije nerijetko dijeli s fanovima.

– Jeste li ikad potrošili više od 10.000 kuna u shoppingu – pitao ju je detektiv, a Paula nije dvojila ni sekunde. Slično se dogodilo i kad ju je pitao sluša li narodnjake.

Tvrdi da je ostavljala muškarce zbog ružnih stopala, no ‘točan’ odgovor na to pitanje dat će jedino poligraf.

– Kod muškaraca mi smeta i kad ne spuste dasku na WC-u, kad ostavljaju dlake po stanu… – dodala je. Ne sjeća se da ju je itko u životu odbio za spoj, ali se sjeća kako u osnovnoj i srednjoj školi nije bila popularna.

– Nikad me nisu voljeli. Uglavnom su bile u pitanju djevojke. Kao klinku su me zvali na telefon sa skrivenih brojeva, zvonili mi na portafon… – prisjetila se, pišu 24sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...