Policija zatekla provalnika na izlasku iz trgovačkog centra, pronađen i treći kradljivac automobila u Galovcu

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za provalu u trgovinu.

Naime, u subotu u 03.28 sati u noći, u ulici Put Cerodola u Zadru, policijski službenici su zatekli mušku osobu, koje je neposredno prije provalila u prostorije trgovačkog centra na Žmirićima, koju su uhitili i doveli u prostorije policije.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako se radi o 27-godišnjaku, kojeg se sumnjiči da je tijekom noći provalio u trgovački centar, odakle je otuđio  dva mobilna uređaja.

Uz kaznenu prijavu zbog teške krađe 27-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske.

Nadalje, policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad još jednom osobom, koju se sumnjiči za krađu vozila.

Naime, 19-godišnjaka se sumnjiči da je zajedno sa drugom dvojicom dana 2.rujna u Galovcu, iz dvorišta gdje se nalazilo na popravku,  otuđio kombi vozilo Peugeot Boxer u vlasništvu 48-godišnjaka. Prema mlađem punoljetniku je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava.

 

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...