Prešli stotku; Zadar uvjerljiv protiv Škrljeva na otvaranju HT Premijer lige

Zadar je u novu sezonu ušao kao papirnati favorit i već u prvom kolu pokazao je zašto je tako. U svojoj dvorani ugostio je momčad Škrljeva i stigao do vrlo visoke pobjede 104:74.

Bio je to jednosmjeran dvoboj koji je potpuno otišao na stranu domaćina i od početka susreta bilo je jasno kako će završiti.

Napad Zadrana funkcionirao je jako dobro, posebno u prvom poluvremenu gdje je ubacio čak 60 poena i potpuno demoralizirao goste. U svim segmentima igre Zadar je bio bolji protivnik i samo potvrdio kako će ga biti jako teško svladati u hrvatskom prvenstvu ove sezone.

Na poluvremenu je domaćin već vodio 60:39, a i u nastavku nastavilo se u sličnom ritmu, razlika je rasla te je završilo s plus 30 za Zadar.

Predvodili su ga Bryon Allen s 19 poena, Dominic Gilbert s 15 poena i pet skokova, Karlo Uljarević s 14 poena i 11 asistencija te Domagoj Vuković s deset poena i deset skokova.

Kod Škrljeva Josip Barnjak ubacio je 18 poena uz sedam skokova, a po 12 poena dodali su Antonio Boban (sedam skokova) i Ante Gospić, donosi RTL.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...