Rubeša HDZ-ovcima: “Podupirete dilere droge, s njima se družite i fotografirate kao da ništa ne znate”

Današnja sjednica Županijske skupštine prekinuta je nakon pola sata, kada je vijećnik Akcije mladih, Ante Rubeša prozvao HDZ-ovce da podupiru dilere droge. Kako je rekao, neki od najvećih dilera droge su istaknuti članovi HDZ-a.

– Neki su se članovi kandidirali za predsjednike zadarskog ogranka te vaše demonske zajednice i imali su veliku podršku predsjednika Županijske skupštine. Svi ti ondašnji dileri su danas redom vrsni poduzetnici, vlasnici hotela restorana, jednom riječju krema grada Zadra. Meni je nevjerojatno to da se doktori, profesori i ostali visokoobrazovani članovi vaše stranke godinama druže, fotografiraju i posjećuju skupove zajedno s tim dilerima kao da ništa ne znate ili se možda pravite da ste skupa studirali s tim ljudskim šljamom, rekao je Rubeša, poručivši glasačima se upitaju je li glas za Kalmetu i Longina isto što i glas za Daruvaraca i Pabla Escobara iz Škabrnje.

Željko Lončar, predsjednik Županijske skupštine zamolio ga je da napusti sjednicu što je Rubeša odbio. Lončar je prekinuo sjednicu i novinarima objasnio kako će ona biti sazvana kad se za to steknu uvjeti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...