Službeno; Stefan Fundić potpisao za KK Zadar

Novo pojačanje u Košarkaškom klubu Zadar je Stefan Fundić.

25-godišnji igrač porijeklom iz Beograda posljednje dvije godine proveo je upravo u Megi Bemax, koja je nakon regularnog dijela protekle sezone s 10 pobjeda i 12 poraza završila kao petoplasirana momčad ABA lige.

Fundić je svojoj, sada već bivšoj momčadi, pritom pomogao s ukupnih 7.1 poena, 5.3 skoka i 1.1 podijeljenom asistencijom u odigranih 22. kola regionalne lige.

199 centimetara visoki centar treće je strano ime u momčadi Ante Nazora uz Bryona Allena i Jamesa Farra (Dominic Gilbert; dvojno državljanstvo), a ugovor s KK Zadar je potpisao na godinu dana.

Prošle sezone u oba susreta protiv Zadrana zabilježio je 6, odnosno 7 poena u prosječno 16 minuta provedenih na parketu.

Prvi ozbiljniji košarkaški put započeo je 2014. u drugoligaškom klubu Beovuk 72 iz Beograda, a nakon tri sezone, točnije 2017. godine preselio je u redove KK Hemofarma iz Vršca, gdje je odigrao samo jednu sezonu prije nego li se priključio Megi.

Igrač će se kroz nekoliko dana priključiti treniranju s momčadi, a uskoro će na tiskovnoj konferenciji biti predstavljen i javnosti.

Našem novom igraču želimo što više uspjeha u novoj sezoni 2019./2020.

 

Stefane, dobrodošao u Grad Košarke!

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...