U novoj sezoni showa “Ljubav je na selu” sudjeluje Viranka Antonija Beščec: “Farmer Srećko je moja srodna duša”

U novoj sezoni RTL-ovog televizijskog showa Ljubav je na selu, prvoj sezoni međunarodnog karaktera koja se odvija u pet država na četiri kontinenta, svoju će životnu ljubav i srodnu dušu pokušati pronaći mlada Viranka Antonija Beščec. Zapravo, Antonija je u liku i osobi farmera Srećka Ponjavica, Kanađanina hrvatskoga podrijetla iz Lethbridgea kod Cagliarija, tu ljubav već pronašla, ali je od nedjelje – kada se počela emitirati nova sezona – pokušava osvojiti. Mlada je Viranka jedna od hrvatskih kandidatkinja koja će svojim šarmom, senzibilitetom i pogledom na život pokušati steći Srećkove simpatije, a onda se u Kanadi pridružiti finalnim kandidatkinjama i osvojiti njegovo srce. Kako se i zašto 28-godišnja Antonija odlučila sudjelovati na popularnom RTL-ovom serijalu i čime ju je privukao farmer Srećko, otkrila nam je odmah nakon što su se na programu RTL-a prikazale prve dvije epizode.

– Vidjela sam na zimu Srećkovo predstavljanje na RTL-u i odlučila se prijaviti. Jako mi se svidio jer je zgodan i lijep, a potom me jednostavno osvojio svojom osobnošću. Osjećam da smo srodne duše – kaže Antonija. Srećko je 33-godišnji farmer iz Kanade s dvije fakultetske diplome, odnosno Kanađanin treće generacije koji ističe kako je kulturološki više Hrvat. Radi kao menadžer za financijske usluge u prodavaonici automobila, dok ostatak vremena provodi na farmi s ocem gdje na 130 hektara uzgajaju pšenicu i žito uz bavljenje stočarstvom. Imao je nekoliko kraćih ljubavnih veza te jednu dužu koja je također okončana, pa je jasno kako kanadski Hrvat još uvijek traži srodnu dušu.

– Mislim da nam se svjetonazor poklapa te da karakterom odgovaramo jedno drugomu. Puna sam samopouzdanja i voljna dokazati kako sam baš ja prava osoba za Srećka. Da nije tako, sigurno se nikad ne bih prijavila kao kandidatkinja u svojoj omiljenoj emisiji. Željela sam također pokazati kako mogu uspješno sudjelovati u jednoj tako popularnoj emisiji – govori Antonija, koja godinama sezonski na Viru radi u turizmu. Za Viranku će naredni dani do izbora kandidatkinja za finale biti veliko iskušenje, ali Antonija ne sumnja kako prava ljubav, bez obzira na golemu udaljenost od Hrvatske do Kanade, ne poznaje granice.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...